Smješten direktno na stazama u skijaškom i avanturističkom raju Koruške Falkensteiner Hotel Sonnenalpe nudi nezaboravan obiteljski odmor pun snježnih radosti

Uz 110 kilometara najboljih skijaških staza i 850 sunčanih sati tijekom zime, poklonici zimskih sportova obožavaju koruški Nassfeld. Jedno od najboljih skijaških područja u Austriji, s 30 modernih žičara i 40 različitih staza uključujući i najdužu osvijetljenu skijašku stazu u Alpama te Snowparkom Watschiger Alm čeka i vas ove zime!

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

Uz različite zabavne vrste sportova kao što su vožnja saonicama ili snowterom, bike-boarding, snow-biking i snow-tubing – zabava je zajamčena ne samo tijekom dana, već i za vrijeme tjednog noćnog spusta!

Odmor za pamćenje

Dobrodošli u Falkensteiner Hotel Sonnenalpe! Sanjkanje, klizanje, skijaško trčanje, brojne staze za skijanje i zimsko pješačenje, romantične saonice koje vuku konji i zimsko jahanje – ovo je jedinstveno mjesto za savršen zimski odmor! Dok iskusni skijaši mogu uživati u vrhunski uređenim stazama, najmlađi početnici prve spustove mogu odraditi u školi skijanja, a svu potrebnu opremu za nezaboravan dan na snijegu možete iznajmiti u hotelu.

Raj za zimske avanture

A kada se poželite odmoriti od zimskih radosti tu je vodeni svijet na više od 1700 m² i Acquapura SPA s brojnim spa tretmanima isključivo prirodnim proizvodima.

Falkensteiner Hotel SonnenalpeFalkensteiner Hotel Sonnenalpe

Pregršt zabave uz profesionalne animatore najmlađe čeka u Falky-Landu. Ovo je čarobno mjesto s unutarnjim mekim igralištem, dječjim zidom za penjanje, hokejom na travi i stolnim nogometom.

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

Dobrog odmora nema bez vrhunske kuhinje, a ovdje se posebna pažnja posvećuje gastronomskim užicima i brojnim delicijama koruško-talijanske kuhinje s fokusom na regionalnost i održivost. Veganska jela te jela bez glutena i laktoze pripremaju se na zahtjev.

Neponovljiva ponuda

Zima je savršena za otkrivanje Falkensteiner Hotela Sonnenalpe jer tu je i Falkensteiner zimski bonus! Kao poseban dar ove zime primit ćete ‘Resort Credit’ u vrijednosti od 50 € po sobi/boravku kada rezervirate tri ili više noći ili 100 € po sobi/boravku za pet ili više noći. Ovaj bonus možete koristiti za hotelske interne usluge poput SPA usluga, gastronomije, najma skija… Idemo u planine!

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe Falkensteiner Hotel Sonnenalpe

flash!

I za kraj, odlična vijesti! Najsretnija ili najsretniji među vama dobit će tri noćenja za dvoje odraslih i dvoje djece (do 12 godina) u Falkensteiner Hotela Sonnenalpe s uključenim punim pansionom. Voucher vrijedi godinu dana, do prosinca 2023., iskoristiv je na zahtjev i ovisno o dostupnosti! Kako biste ga dobili šansu osvojiti, posjetiti naš Instagram ili Facebook profil te okusite sreću!

Falkensteiner Hotel Sonnenalpe