Iza njega stoji dizajnerica Michelle Ochs – bivša kreativna direktorica brenda Cushnie et Ochs čije su se kreacije, poznate po besprijekornom tailoringu i seksi minimalističkom senzibilitetu, mogle vidjeti na brojnim utjecajnim zvijezdama poput Michelle Obame, Lupita Nyong’o ili Jennifer Lopez

Otkad je napustila Cushnie et Ochs 2018. godine, u modnom svijetu isprofilirali su se dizajneri koji su vratili senzualne siluete na velika vrata, a među njima je svakako i Nensi Dojaka o kojoj smo ranije pisali.

Michelle istu glamuroznu body-conscious estetiku primjenjuje na svoj novi label, čija se filozofija bazira na “rafiniranom smislu ženstvenosti i minimalističke sofisticiranosti”, ali uz naglasak na aspekt udobnosti.

Et Ochs kombinezon otvorenih leđa

Naime, tijekom svoje trogodišnje modne pauze dizajnerica je postala majkom, što se odrazilo na njeno promišljanje svakog detalja u odnosu na žensku formu.
Stoga je vizija brenda kreirati bezvremene komade koji su istovremeno vizualno atraktivni i udobni zahvaljujući relaksiranom simplicističkom dizajnu. 

Et Ochs crni top sa šljokicama

Upravo zato, kako kaže ova dizajnerica, Et Ochs obraća se chic ženama “izražene individualnosti i samopouzdanja koje transcendira godine”.

A mi se samo možemo složiti s tom konstatacijom jer nakon jednog pogleda na nedavno predstavljenu Spring 2022 kolekciju, teško je ostati ravnodušan na ovu beskompromisnu seksipilnost.

Et Ochs bijeli kombinezon

Bilo da se radi o pastelnom kombinezonu golih leđa, bijelom kombinezonu asimetričnih izreza, crnom off the shoulder twisted topu sa šljokicama ili crnom cut out blazeru u kombinaciji s hlačama visokog struka koji izgledaju kao Ochsina interpretacija ikonskog Yves Saint Laurent “Le Smokinga” (1966.), seksi gracioznost je zajamčena. 

Et Ochs odijelo

Stoga nimalo ne čudi da se i Lady Gaga odlučila za jednu od Et Ochs haljina dok promovira film “House of Gucci” kojeg nestrpljivo iščekujemo, kao i Jennifer Lopez koja pažljivo bira outfite čiji “ispolirani” dizajn laska njenoj figuri te stoga ostaje vjerni fan Michelle Ochs.

View this post on Instagram

A post shared by Et Ochs (@etochs)

View this post on Instagram

A post shared by Et Ochs (@etochs)

Cjelokupnu kolekciju ovog hot brenda čije bismo capsule komade rado voljeli imati u svom ormaru za nadolazeću party sezonu – možete pronaći na www.etochs.com

 

Foto: Et Ochs