Kad ne snima podcast High Low s EmRatom, ne radi modne kampanje ili piše knjige, Emily Ratajkowski najčešće se može vidjeti u šetnji ulicama New Yorka i to u jako kul izdanjima

Tada je uglavnom s dvogodišnjim sinom Apollom kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom, producentom Sebastianom Berrom. Ovaj put paparazzi su je uslikali u elegantnom casual izdanju, a činilo se da ide na tulum, s obzirom na to da je bila u društvu prijateljice koja je nosila bocu roséa pod rukom.

Gdje god išla, stil koji je tog dana demonstrirala na ulicama Manhattana primjenjiv je u gotovo svakoj prilici, a pogotovo kada želite izgledati kao da se uopće niste potrudili oko stylinga.

Zeleni oversized blejzer, bijeli crop top, trapez hlače i sandale s cirkonima i malom petom nose se za poslovni sastanak, kavu s prijateljicom tijekom dana u gradu, večernji izlazak, pa čak i u svečanoj prigodi. A ono što je u ovoj situaciji (obična šetnja gradom) naglašavalo Emilyin osobni stil su retro sunčane naočale i vintage kožna torba. Love!

Fotografije: Profimedia