Osim što rade zabavne ljetne street food festivale u Medulinu, gostuju na zanimljivim prijateljskim projektima, vode svoju riblju priču kroz street food Hook&Cook restoran u Puli, ekipa koja stoji iza svih ovih ideja pokrenula je još jedan projekt.

S idejom da tržištu ponude autentičan lokalni suvenir i odmaknu se od masovne kineske proizvodnje suvenira, poduzetna ekipa iza poznatog brenda Hook&Cook ovih je dana otvorila svoju prvu fizičku trgovinu u Puli. U ulici Sergijevaca, svega nekoliko metara udaljenog od njihovog restorana na broju 16, otvoren je prvi fizički shop Hook&Cook.

To je svojevrstan nastavak na njihov web shop u sklopu kojeg ste dosad već mogli naručiti brendirane majice i proizvode. No, sada, u ovoj zanimljivoj dizajnerskoj trgovini čekaju vas i brendirane, lijepo dizajnirane limenke sardina, majice te lijepe ilustracije s ribljim motivima. Vlasnici su ujedno i ribari Josip Urti i Siniša Radolović čime bude povjerenje da je riba lokalnog porijekla te da se doista radi o lokalnom suveniru, ulovljenom od samih vlasnika dok brending dokazuje kako pristup tradiciji može biti moderan, pametno osmišljen i privlačan.