Staša Randall hrvatska je dizajnerica koja već nekoliko godina uspješno gradi vlastiti modni put u Londonu s brendom Stasa Design. Osim u Hrvatskoj, njezine se kolekcije spominju i na londonskom tržištu.

Kao zagovornica spore i održive mode, Staša se prisjetila svih odrezanih komadića tkanine iz prošlih kolekcija te ih je ponovno primijenila u aktualnoj limitiranoj ženskoj kolekciji za proljeće/ljeto. Svaki komad iz kolekcije je jedinstven i dolazi u dvije ili tri veličine. Materijali korišteni u kolekciji SS20 su pamuk, bambusova svila, viskoza i mješavina recikliranog poliestera. Crna je najčešća boja, a prate je bijela, pijeska i siva. Nama su za oko zapela dva fantastična topa, crni scuba crop top te bijeli bamboo top.

U ovom trenutku smatram posebno važnim naglasiti da je cijela kolekcija u cijelosti proizvedena u mom londonskom studiju koji se nalazi u mojoj kući. Od početne ideje do produkcije. Ovo je bilo idealno vrijeme za inspirirati se novim načinom razmišljanja koji će biti skloniji održivijem sustavu i usmjeren prema prijeko potrebnom, novom normalnom. Svjesniji i pažljiviji prema ljudima, planeti i profitu, izjavila je Staša povodom nove kolekcije koju možete pronaći na stasadesign.com

Foto: Instagram @stasadesign