Ako ste i inače ljubitelji hrabre i šarene estetike ovog belgijskog dizajnera, vjerujemo da će vam se jako svidjeti njegova nova linija parfema i make-up proizvoda

Dries Van Noten proširuje svoje poslovno djelovanje i svoj prepoznatljivi vibrantni potpis sada prenosi i na beauty liniju. Predstavio je čak 10 parfema, 30 ruževa za usne, jedan lip balm, ali i mirišljave sapune te kreme. Baš kao što modnu industriju kontinuirano oduševljava svojim spojevima uzoraka, toga se nije odrekao niti u svijetu ljepote, gdje nastavlja spajati nespojivo.

Široka ponuda za svačiji ukus

Inspiriran bezgraničnim mogućnostima svijeta kozmetike stvorio je genderless parfeme kombinirajući kontrastne sastojke koji su donijeli neku sasvim novu, neočekivanu i zabavnu ravnotežu mirisa. Tako se u ponudi mogu pronaći primjerice mirisi koji spajaju mentu i iris, papar i ružu ili pačuli i ružmarin. Osim zasebnih bočica, u ponudi su i setovi koji sadržavaju 5 manjih mirisa.

dries van noten
Dries Van Noten, Rock The Myrrh Eue de Parfum
dries van noten
Dries Van Noten, Selection Malaquais

Nadalje, fasciniran mogućnošću šminke da prenese emociju, kreirao je ruževe u tri finiša koji će, vjerujemo, svoj blistavi trenutak svakako dobiti na modnim revijama, ali i u svakodnevnom životu svih korisnika i zaljubljenika u ovaj brend i make-up. Za čak 30 nijansi ruževa dizajner je osmislio četiri dizajna pakiranja pod nazivima coral ceramic, neon print, malachite snake i clockwork leather.

dries van noten
Dries Van Noten, “coral ceramic” pakiranje ruža za usne
Održivo pakiranje

Osim što na prvu osvajaju svojim upečatljivim dizajnom, ovi proizvodi stvoreni su kako bi pružili posebno iskustvo, ali na održiv način. Naime, refilli parfema dolaze u recikliranim staklenim bočicama, a vrlo jednostavno se mogu nadopuniti i ruževi. Svi zainteresirani za ove statement beauty komade, detaljnije informacije o novoj liniji mogu pronaći na službenoj web stranici brenda.

 

Foto: Dries Van Noten/ Instagram