Uz bogatu raskoš meda i dragocjenih biljnih ulja, s dva nova proizvoda, Nuxe Reve de Miel iznimno ugodna njega konačno postaje stvarnost za suhu kožu

Medeni super balzam, novi „S.O.S. spas“ za suhe i osjetljive dijelove kože te Iznimno umirujuća medena krema za tijelo koja pruža 48-satni osjećaj ugode, svojom će učinkovitošću, ali i prekrasnim teksturama i mirisima oduševiti svakoga sa suhom i osjetljivom kožom.

Medeni super balzam za obnovu kože
151 kn

Koncentrat prirodnih blaga

Iznimno suhim i osjetljivim dijelovima kože (brada, dijelovi oko nosa, laktovi, pete i sl.) potrebna je koncentracija hranjivih i obnavljajućih sastojaka za umirujući osjećaj te osjećaj ugode. U 97 % prirodnoj formuli, Nuxe je koncentrirao obnavljajuće bogatstvo blaga iz košnica – meda i pčelinjega voska – u kombinaciji s ekstraktom korinde i dragocjenih biljnih ulja za instantni „S.O.S.“ učinak.

Super junak za cijelu obitelj

Ova prirodna i slasna, učinkovita višenamjenska njega, prikladna je za sve uzraste: pod dermatološkim je nadzorom testirana za njegu kože djece iznad 36 mjeseci.

Teglica koju možete uvijek i svugdje nositi sa sobom…

Autentična i praktična, aluminijska teglica koju možete stalno i svugdje nositi sa sobom (ručna torba, make – up torbica…), spremna je da u svakom trenutku preuzme ulogu super junaka. Tekstura sa savršenom ravnotežom voska i botaničkih ulja stvara neljepljivi balzam koji se topi u dodiru s kožom. Senzualno putovanje nastavlja se neodoljivim mirisom cvjetnog meda, mekih puderastih nota mimoze prekrivenih senzualnim notama vanilije.

Iznimno umirujuća medena krema za tijelo 

144 kn

Nova formula pruža 48 – satni osjećaj ugode!

Koncentrat prirodnih blaga

Must – have proizvod za njegu suhe i osjetljive kože, ova bogata, ali istovremeno i nevjerojatno topiva krema, njeguje kožu i oslobađa od nelagodnog osjećaja zatezanja. Formula koja sadrži 95,5 % sastojaka prirodnog podrijetla predstavlja savršenu kombinaciju meda, shea maslaca, dragocjenih biljnih ulja (rižine mekinje i sezam) i arganovog ulja, za njegu kože uz satenski glatki osjećaj.

Senzacionalan osjećaj ugode u vlastitoj koži

Njegova optimizirana tekstura s baršunasto mekim završetkom, brzo se apsorbira u kožu, bez ljepljivog učinka, za dugotrajni osjećaj ugode. Slatki miris s notama meda i mimoze pruža čisti osjećaj užitka.