Najsofisticiranija capsule kolekcija sportske ženstvene odjeće, elegancija je u pokretu s mekim oblicima i prisustvom volumena, a obogaćena izuzetno ženstvenim i  luksuznim detaljima čine razliku u stilu sportske ženstvene odjeće

Odvažne boje koje privlače pažnju, neobične kombinacije i teksutre, materijali ukrašeni finim detaljima – dobitna su kombinacija za chick izgled u teretani ili izlasku s društvom.

Fokusirana na udobnost i praktičnost dok istovremeno odiše ženstvenošću i elegancijom, kolekcija je namijenjena svim ljubiteljicama sportske mode koje se svakodevno vole poigravati kontrastima: poput maxi džempera s rukavima od lažnog krzna ili pak šljokičastim sportskim hlačama.

Ovakav spoj sportskog casual stila i visoke mode napravljene u SAD-u, ali s naznakom europske aristokracije, nudi uličnu modu prožetu detaljima – majicama  s decentnom čipkom, mekanim vestama s kapuljačom koje se kombiniraju s hlačama za trčanje sa širokim elastičnim vrpcama s logotipom.

Francomina Superior odjeća savršena je za nošenje tijekom napornog radnog dana, ali i za večernje druženje s prijateljima kada će se odlično istaknuti  s vrtoglavo visokim potpeticama i izraženim detaljima.

Glamurozan identitet i jedinstvenost ove capsule kolekcije stvara alternativne outfite, čija ih luksuzna i istodobno sportska nota privlačnosti čini savršenim u baš svim varijantama.