“Volim velika obiteljska okupljanja, kad se skupe sve generacije. Ta toplina… To je emocija koju sam htjela prenijeti danas” rekla je kreativna direktorica Chanela, Virginie Viard za prikazanu kolekciju

I baš kao da su izašle s neke obiteljske fotografije vjenčanja iz 1920. godine, modeli su nosili čipke, duge haljine, štras, bisere, motive leptira, upečatljive kragne i manžete. Zato je i nizozemski fotograf, Anton Corbin fotografirao ovu haute couture kolekciju u stilu obiteljskih portreta.

Ideja plesa, slobode i ljetnih večernjih druženja također je ukomponirana kolekciju, a  karakteriziraju je komadi od krepa, mekane roze boje u kombinaciji s bolerom i dvobojne Mary-Jane cipele s dvostrukim trakama u stilu onih koje nose plesači tanga. Duga otvorena suknja od čipke koja se nosi nad haljinom još je jedan upečatljvi moment kolekcije, a sve to ima zajednički nazivnik u misiji lace Virginie Viard “Uvijek razmišljam o tome što bi žene voljele imati danas u svojoj garderobi a da im više nije dostupno.”