Donald Glover je kreirao novu seriju! I to ne bilo kavu, već špijunsku, remake filma “Mr. & Mrs. Smith” iz 2005. godine. Film koji je rušio rekorde na blagajnama i u kojem smo gledali Brada Pitta i Angelinu Jolie u glavnim ulogama sada je dobio “nastavak” s Donaldom Gloverom i Mayom Erskine u glavnim ulogama.

Donald Glover

Donald Glover je autor, scenarist te glavni glumac serije. Za sada znamo da jednu od epizoda režira Christian Sprenger tako da me ne bi iznenadilo da režiju nekih od epizoda potpisuje i on.

Donald Glover – Mr. & Mrs. Smith

U nizu scenarista serije ističe se Francesca Sloane, s kojom Glover potpisuje autorstvo serije. Podsjetimo, zajedno su radili i seriju “Atlanta”.

Donald Glover

Zanimljiva špijunska priča, ovo dvoje glumaca, činjenica da je Donald Glover autor serije već su više nego dovoljni razlozi da se veselimo gledanu prve sezone serije koja donosi osam epizoda. Bonus je što je u prvoj sezoni okupio sjajnu ekipu glumaca: Paul Dano, John Turturro, Michaela Coel, Sarah Paulson, Ron Perlman… Da samo spomenemo neke. Serija dolazi na male ekrane 2. veljače 2024. godine, do tada pogledajte trailer!

Fotografije: still iz serije

Osma sezona nagrađivane kriminalističke serije bit će jako uzbudljiva