Design studio Mireldy iz Zagreba osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 za najbolji dizajn etikete za pivo

Design studio Mireldy na čelu s art direktoricom, dizajnericom i ilustratoricom Imeldom Ramović osvojio je prvo mjesto na prestižnom američkom natjecanju Dieline Awards 2021 Presented by Adobe u kategoriji Beers, Ciders, Hard Seltzer & Malt za dizajn etiketa berlinske craft pivovare Fuerst Wiacek. Ovogodišnja konkurencija je bila iznimno jaka, budući da je bilo prijavljeno oko 1.600 radova. Međunarodni žiri stručnjaka prepoznao je i nagradio rad studija Mireldy koji je zlato na Dieline Awardsima dodao u svoju bogatu kolekciju međunarodnih priznanja.

Imeldom Ramović

Dieline Awards jedno je od najvećih dizajnerskih natjecanja koje svake godine dodjeljuje priznanja za najbolju ambalažu na globalnoj razini. Radove ocjenjuju renomirani stručnjaci u području pakiranja, dizajna, brandinga i potrošačkih proizvoda, a radove se evaluira prema kreativnosti, inovativnosti, tržišnom potencijalu i izvedbi.

„Cilj Fuerst Wiacek Berlin pivovare bioje ponuditi drugačiji, intenzivniji doživljaj okusa i užitka svim beer loversima, a njihova piva nastaju spajanjem pomno odabranih,kvalitetnih sastojaka te potiču na istraživanje i kreativnost. Zato je i naša intencija bila da tu strast stvaranja i željeza inovativnošću prenesemo na oblikovanje etiketa koje na jedinstven način pričaju priču svakog pojedinog piva.“–objašnjava Imelda Ramović. „Unikatnim ilustracijama dočarali smo različite atmosfere i okuse čime je dodatno naglašen doživljaj kojeg prati konzumacija Fuerst Wiacek piva, a svaka limenka tako postaje malo umjetničko djelo za sebe-kako iznutra, tako i izvana.

Više o multidisciplinarnom studiju Mireldy

Mireldy je multidisciplinarni studio iz Zagreba, specijaliziran za grafički dizajn, ilustraciju i branding. Na dizajnerskoj sceni su više od 17 godina, a o njihovoj kvaliteti svjedoče brojne nagrade i priznanja koja su osvojili – što samostalno, što u suradnji s marketinškim agencijama (RedDot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, TypeDirectors Club, ADCC i mnoge druge). Veseli ih razvijanje kreativnih koncepata, ambalaža, brandova, ali i izazovi novih područja na kojima se mogu kreativno izraziti.

Art direkcija, dizajn & ilustracije: Imelda Ramović

Fotografija: Domagoj Kunić

Klijent: Fuerst Wiacek

Mirelin rad možete pratiti na njezin Instagram i Behance profilu.