Dior Signature

Dobro poznata akcija Ghetaldus optike 1+1 vraća se u poslovnice diljem Hrvatske nakon dugog i toplog ljeta

Prijelaz iz ljetne u najšarmantniju sezonu – jesen, čini se kao savršeni trenutak da krenete u potragu za novim parom dioptrijskih naočala. Paleta boja koju nam donosi nova sezona nepresušni je izvor inspiracije dizajnerima.

 

Dior Signature, 2.590 kn

Upravo je to glavni razlog zašto su nekada ne toliko jednostavne i neugledne dioptrijske naočale danas postale najtraženiji modni dodatak, a širina izbora dioptrijskih okvira gotovo da se ne može ni obuhvatiti jer se svakodnevno javljaju novi, ne toliko klasični trendovi.

Guess, 910 kn

Dioptrijske naočale danas predstavljaju statement detalj koji savršeno odražavaju vašu osobnost. U širokoj ponudi dioptrijskih okvira Ghetaldus optike možete pronaći okvire svjetski poznatih brandova za cijelu obitelj, upravo zato što je cilj privući i zadovoljiti potrebe što većeg broja ljudi koji imaju u potpunosti drugačije stilove života ili pak’ poglede na svijet.

Tom Ford, 2.720 kn

Također ne zaboravite da je novi dioptrijski okvir dugoročna investicija, a pravilnim odabirom jednog od visoko kvalitetnih okvira isti ćete bez problema uklopiti u vaše svakodnevne odjevne kombinacije ili ga prilagoditi vašim životnim potrebama.

Max Mara, 1.100 kn
Dita Rebella, 4.290 kn

Upravo je pravi trenutak za Ghetaldusovu akciju 1+1 ali i besplatnu kontrolu vašeg vida u poslovnicama gdje za jedne kupljene, drugi par iz odabranog asortimana dobijete gratis. Tako će vaša kolekcija i mogućnost izbora postati još šira. Odlučite se za simbiozu novog i klasičnog. Takva kombinacija je dobitna!

KLISAB Roza, 789 kn

Svjetski poznati brandovi i najnoviji trendovi nalaze se “na dlanu” sadašnjih i budućih kupaca Ghetaldus optike. Kako bismo vam pomogli u odabiru savršenog dioptrijskog okvira, izdvojili smo nekoliko modela koji će biti apsolutni hit ove sezone, a dostupni su u poslovnicama Ghetaldus optike diljem zemlje i u sklopu akcije 1+1.