Nenametljivo spajanje slavonskog nasljeđa.

Kvaliteta, funkcionalnost i identitet hrvatskog dizajnerskog brenda namještaja Nunc reflektirani su u novom editorialu koji spaja dizajnerski jezik i kulturu srednjeeuropskog i mediteranskog nasljeđa s primjesama otomanske tradicije i dinarske usmene predaje.

Praktični i funkcionalni, suvremeno dizajnirani proizvodi namijenjeni za poslovni prostor, hotelsko-ugostiteljski interijer ili dom, prirodno i nenametljivo stopili su se sa slavonskim nasljeđem: dvorcem Pejačević i perivojem u Našicama, spomen sobom prve hrvatske ženske skladateljice Dore Pejačević, ergelom Ivandvor te tradicionalnom slavonskom kućom u mjestu Gorjani. Editorial prate i magične pejzažne fotografije koje oslikavaju slavonski teritorij.

Cjelina bilježi svakodnevicu slavonskog nasljeđa, kontrast oblika omekšanih materijala, toplih boja i tekstura te odražava identitet Nuncovog geografskog prirodnog staništa.

Fotograf editoriala je Pavel Posavec, magične pejzažne fotografije fotografirala je Ankica Ursić-Molnar, a za set dizajn zaslužan je _BIRO.