Yoga je mnogima postala svakodnevnica, a prostirke za yogu odavno nisu samo asesoar za vježbanje već i još jedan način kako biti ekološki osviješten.

Susretanje s yoga prostirkom svaki put je novo iskustvo. Upravo je zato mnogima najvažnije da je prvi pogled na prostirku pogled na omiljeni dodatak za vježbanje. Godinama se već upozorava na opasnost PVC-a od kojeg je velik broj prostirki napravljen i javlja se sve više brendova koji rade ekološki osviještene prostirke. Ne samo da se na taj način pridonosi ekologiji, već time čuvate i vlastito zdravlje, vježbajući na nečemu što je izrađeno od materijala koji nisu štetni.

A ako ste minimalist po prirodi, u Hej Hej mats zaljubit ćete se na prvi pogled. Dizajnirale su ih Anna i Sophie nakon što su završile Masters na odjelu za samoodrživi menadžment u Švedskoj. Proizvode se u Njemačkoj i to od reciklirane pjene te nemaju nimalo plastike u sebi. Dolaze u bazičnim bojama sa sitnim neprimjetnim uzorkom, a uklopit će se u svačiji yoga lifestyle. Cijena im je 1.000 kn i možete ih pronaći na www.hejhej-mats.com.

Foto: Instagram @hejhej_mats