Ova godina dobrano nas je protresla. Ovog puta, na tapeti je modna scena, to jest, miljenik modnih zaljubljenika, insidera, kao i celebrityja – Alexander Wang

Kad pomislimo da je možda trenutak da malo odahnemo od svih stresova i skandala 2020, Diet Prada servirala nam je teške optužbe na račun ovog dizajnera. Lavinu je pokrenuo Owen Mooney kada ja na svojim društvenim mrežama objavio susret s Alexander Wangom koji je rezultirao hvatanjem za intimne dijelove tijela od strane poznatog dizajnera. “Bio sam u klubu s prijateljima i bila je ogromna gužva. Odjednom se pored mene stvorio Alexander Wang. Osjetio sam da me počeo maziti po nozi, a onda i primio za genitalije, no sve što sam napravio bilo je da sam se samo odmaknuo pošto nisam htio napraviti scenu. Sad mi je žao.” Njegovo iskustvo pokrenulo je lavinu za koju se sve više osoba javlja i kaže kako se radilo o “javnoj tajni” modne industrije. “Alexander Wang je poznat po ovome. Jedan moj prijatelj imao je također iskustvo s njima. Nakon jednog eventa, krenuli su u njegovoj limuzini na after party. Kada su ušli u auto, Wang ga je prisilio, kao i ostatak društva u kojem je bio, da popiju vodu na iskap. Još mu je bilo čudno zašto, ali onda kad je popio, shvatio je – u vodi je bio MDMA. Ostatak noći mu je u magli.”, još je jedna od optužbi. Neke od ostalih možete pogledati ovdje. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Alexander Wang se još nije oglasio oko optužbi, kao niti njegova klika koju čini neki od najvećih zvijezda danas poput Belle Hadid, Gigi Hadid, Kendall Jenner i drugi.