Otvorio se Diamond Club iznad Malinske na otoku Krku, koji će ugostiti brojna poznata imena elektroničke glazbe s pogledom na Kvarnerski zaljev

Na sjevernom Jadranu počinje nova era zabave! Diamond Club donosi novu posebnu dimenziju noćnog života na Kvarner, najatraktivniji dio sjevernog Jadrana. Diamond ima jedan od najljepših pogleda u regiji, okuplja party ljude iz cijelog svijeta i pruža im doživljaj festivalskog plesnog podija koji dočekuje najpoznatije zvijezde elektronske glazbe. Ono što je specifično i poprilično dojmljivo jest to da je prostor kluba građen kao arena s prekrasnom stepenastom terasom.

Noćni klub iznad Malinske, na vrhu Krka, s nezaboravnim pogledom na Kvarnerski zaljev, ove sezone donosi atraktivan program elektronske glazbe, nalik ljetnim festivalima. Već u prvom tjednu Diamond Club dočekuje niz regionalnih zvijezda.

Pomno odabrani izvođači, ambijent, svjetlosne instalacije i odličan zvuk obećali su iz organizacije Diamond Cluba, tako da ako ste željni druženja i volite nova mjesta, svakako se zaputite na zabavu na Krku. A imat ćete prilike vrlo brzo!

Diamond Club

Već 1. srpnja dolazi Roger Sanchez, jedan od najpoznatijih DJ-a i producenata koji je ušao u povijest house glazbe i koji je definira do danas. Već dan kasnije na pozornicu izlazi Magdalena, techno i house kraljica plesnih podija brojnih svjetskih noćnih klubova i festivala. Niz glazbenih nastupa nastavlja se u srpnju sa Spaceom Motionom, Mahmutom Orhanom, Agents Of Time, a tu su Mark Knight i Regard, kao i ukrajinska zvijezda Korolova, čiji melodični tehno stil privlači obožavatelje diljem svijeta.

No, to neće biti sve – jer su otvorili svoje odaje u pravo vrijeme – taman prije ljeta. Čini se da će ovaj dijamantni klub biti omiljeno odredište sljedećih mjeseci svakome tko želi odlično audiovizualno iskustvo. Love, love!

 

Foto: PR