BILJKE.PLANTS hrvatski je brend koji ozelenjava poslovne prostore, domove, vrtove i ulice, a iza njega stoji kreativna Ana Hrgovčić. Upravo su proširili priču i s novim web shopom koji nudi različite dizajnerske ideje domaćih autora.

Pri dekoraciji interijera Ana koristi žive ukrase poput biljaka, samoodrživih eko sustava i živih kalića za biljke, a specijalizirala se za izradu terarija – samoodrživih eko sustava u staklenkama, i kokedama. Također, Ana je lansirala i predstavila “Uradi sam” set, DIY proizvod s kojim samostalno možete napraviti biljni terarij kod kuće. Kada se radi o biljnim dekoracijama, Ana i tu ima štošta za reći. Prva je dizajnirala keramičke držače za ukorjenjivanje (oživljavanje) pelcera, organizaciju buketa i klijanje. Keramički tanjurić tako će vam pomoći ako ste odlučili pokušati kod kuće uzgojiti avokado. Na njega ćete “odložiti” sjemenku avokada dok čekate da proklija, a možete ga koristiti i za organizaciju buketića te kao stolnu biljnu dekoraciju. Više o proizvodu saznajte na webu i naručite ga online.

Novost web shopa BILJKE.PLANTS, kao zelene platforme koja okuplja biljne entuzijaste i zaljubljenike u prirodu, ekologiju i zeleni način življenja jest i taj što pruža priliku malim hrvatskim poduzetnicama da pokažu svoja umijeća u izradi estetski ugodnih dodataka za interijer za kojima će poludjeti baš svi biljkoljubci. U ponudi se nalaze alati koji će iskustvo vrtlarenja učiniti ugodnijim, ali i nakit inspiriran biljkama. Osim dodataka za vas, tu su i oni za vaše biljke zbog kojih će biljke rasti još veće i ljepše. Nije riječ o suplementima za prehranu biljaka, već o super teglicama i makrame visilicama koje biljkama daju potporu i prostor za zdravi rast.

Foto: Facebook Biljke Plants