Tmurno, oblačno i kišovito vrijeme idealno je za ostati kod kuće pod dekom te gledati filmove i serije. Jednostavno ima nešto u zvuku kišnih kapljica, toliko umirujuće i opuštajuće, što nas odmah natjera da upalimo svoju omiljenu epizodu serije i skuhamo si topli čaj ili kavu.

Ipak, obaveze su tu i moramo se nekako natjerati izaći iz kuće. U takvim trenucima nema ništa bolje od udobne obuće koja nam nudi osjećaj topline da bismo se lakše suočili sa jesenskim temperaturama. Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima. Imaju udobnost papuča, ali istovremeno i stylish opciju za svaku kombinaciju. Njihova mekoća ne samo da grije stopalo, već i održava udobnost čak i u najhladnijim vremenskim uvjetima.

Smeđi model s debljim đonom idealan je za jednostavne kombinacije, a svojim dizajnom podiže svaku modnu ideju. Niži model sa šljokicama plijenit će poglede svojim neobičnim dizajnom, a mi ih kombiniramo s trapericama i džemperom kao brzu, a opet efektnu opciju.

Ako si jedna od sretnica koje mogu ostati doma na tmurni, kišni dan, ove čizme mogu se nositi čak i u kućnoj varijanti. Savršeno pristaju stopalu, a pružaju udobnost koja nam je potrebna. Funkcionalne i mekane, ove čizme prikladne su za unutarnju i vanjsku upotrebu te postaju nezamjenjiv dodatak svakom ormaru.

Svoje nove čizme pronađi u Deichmannu!

 

Tekst i fotografije: Promo