Režiser David Cronenberg snimio je film nakon osam godina izbivanja

Odlična je to vijest za sve ljubitelje njegovih filmova i stila. I vraća se s filmom „body horor“ žanra! „Crimes of the Future“ je film koji donosi priču o ljudskoj vrsti koja mutira kako bi se prilagodila novom sintetskom okruženju, ili bolje rečeno atmosferi. Film prati Caprice (glumi ju Léa Seydoux) i njezinog partnera Saula Tensera (glumi ga Viggo Mortensen), slavnog umjetnika performera koji javno prikazuje metamorfozu svojih organa u svojim avangardnim performansima. Kristen Stewart glumi Timlin, istražiteljicu iz Nacionalnog registra organa koja bi trebala rasvijetliti novu fazu ljudske evolucije.  

„Crimes of the Future“ je imao svoju premijeru na Cannesu i svakako je bio jedan od najiščekivanijih filmova. U kino distribuciju kreće od lipnja tako da ga uskoro očekujemo u domaćim kinima. Prije nego pogledate službeni trailer, skrećem pozornost na francusku verziju trailera, objavljenu na Twitteru što će svakako cijeniti oni „pravi“ Cronenbergovi obožavatelji. 

Iako je Cronenberg 1970. snimio jedan drugi film istog naziva, ne radi se o remakeu! Dva posve različita filma istog režisera i istog naziva. A ovaj potonji, napisao je čak prije dvadeset godina. Pogledajte službeni trailer: