Family mall će postati bogatiji za novu slatku manifestaciju – Dane čokolade, slastica i kave koju organizira Muzej čokolade Zagreb

Kad biste morali reći koja bi vam manifestacija bila najslađa, čokolada bi se sigurno našla pri samome vrhu. Čokolada kao jestiva sreća spaja ljude, najbolja je isprika, poklon i najslađi porok, slažete se?

Istinski i strastveni ljubitelji čokolade zasigurno su već pronašli vremena za posjetiti popularni Muzej čokolade u Zagrebu, a sada u njihovom angažmanu možete probati i kupiti raznovrsne čokolade, praline i ostale čoko craft proizvode od najpoznatijih čokolatijera.

Na četverodnevnoj manifestaciji od 24. do 27. veljače svoju će ponudu posjetiteljima predstaviti vodeća imena hrvatske čokolatijerske i slastičarske scene, izlagači poput Taman Artisan Chocolates iz Zagreba, Nadaline iz Solina, Croatian Choco Concepta iz Opatije, Medine kuće iz Popovače, ChoCo slastica iz Velike Gorice, Gamulina s Hvara, slovenskog Lucifera, sarajevskog Bashka Chocolatier, istarskih Čok-čok čokolada, Bréza Ceramicsa, Chocovixa, Stamevskog, Torteria Macaron, Ribilia (Hausbrandt & Callebaut), Biljarice, Costa Coffeea, Alpeks Gastra, Al Kapronea, Lavazze, ljubljanskog BonBon Bara i Cukrčeka, Hug & Puncha, Steam Coffeeate talijanskog iChoco osigurat će jedinstvenu ponudu delicija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bashka (@bashkachocolatier)

Nudit će se vrhunske praline, bean-to-bar čokolade, torte, kolači, craft kava, čokolada za profesionalne slastičare i one koji tako peku, ručno rađene unikatne šalice za kavu, čokoladni likeri…Nudit će se vrhunske praline, bean-to-bar čokolade, torte, kolači, craft kava i čokolada za profesionalne slastičare, gdje će posjetitelji imati priliku kupiti i kušati proizvode artisan i craft čokolatijera, vrhunskih specialty coffee roastera te originalnih slastičara.

Osim ekskluzivnih slastica i užitaka, ugođaju će doprinijeti i prigodna mini-izložba iz Muzeja čokolade Zagreb te akademski kipar dr. art. Petar Popijač koji će uživo pred posjetiteljima isklesati čokoladnu skulpturu.

Radno vrijeme manifestacije:
– četvrtak, 24.02. od 17:00 do 20:00,
– petak, 25.02. od 16:00 do 20:00,
– subota, 26.02. od 10:00 do 20:00 sati,
– nedjelja od 10:00 do 18:00sati.

Ulaz na događaj je besplatan, nisu potrebne covid potvrde već pridržavanje propisanih mjera, a sve detalje možete dobiti ovdje.

 

Foto: Bashka Chocolatier