Nakon što su nam novi album najavili singlom „Caution“, skupina The Killers nam s iščekivanog albuma „Imploding The Mirage“ predstavlja još jednu novu pjesmu.

Od ovog petka putem radijskog etera i digitalnih glazbenih platformi možemo čuti kako zvuči „Fire In Bone“. Isprva najavljen za kraj svibnja, novi album će svjetlo dana ipak ugledati nešto kasnijeg datuma, što će bend definirati u danima koji slijede. „Imploding The Mirage“ bit će za The Killers šesto po redu studijsko izdanje, a naslijedit će uspješan album „Wonderful Wonderful“ iz 2017. godine.

Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityju (Utah). Za razliku od prethodnika ovaj album donosi i zamjetan broj glazbenih gostiju koji su sudjelovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel, Blake Mills i Lucius.

Uslijed aktualne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani odgoditi dio svoje europske turneje, koja se dotiče datuma u Velikoj Britaniji i Irskoj, a novi datumi već su potvrđeni za svibanj 2021. godine. Zasada nema službenih informacija o ostatku datuma europske turneje, koji se dotiču i nastupa na zagrebačkom INmusic festivalu.