U moru high street trendova za ljeto predlažemo vam da posegnete za haljinom koja je ipak nešto posebno

Ove ručno rađene haljine s cvjetnim uzorkom, u skladu s ekološkim uvjetima proizvodnje, nose potpis Vjere Furman, Hrvatice koja živi u Londonu, a o njenom brendu Vjera V pisalo se u niz svjetskih modnih medija. Intervju s Vjerom i mi vam donosimo na linku, a danas pišemo o njenim cvjetnim haljinama koje su postale naš must have za proljeće i ljeto!

Vjerin dizajn odiše romantikom, nosiv je, potpuno u skladu s usporavanjem i uvažavanjem brendova sustainable proizvodnje. Vjera kreira takve haljine iz kojih se ne želimo skidati u novoj toploj sezoni, napravljene su od organskog pamuka, cvjetnog su uzorka, a izrađuju ih žene u Zagrebu čije ime možete pronaći i u opisu artikla. Dolaze u nekoliko cvjetih dizajna, kao i dužina i krojeva, a ako imate potrebu da ih regulirate i to možete u dogovoru s dizajnericom.

Ovako kada ih gledamo izgledaju dovoljno udobne da ih nosimo u svim prigodama – kao spavaćice, kućne haljine, haljine za druženje u vrtu, odlazak na plažu, pa i odlazak na ručak ili večeru. Vjera se školovala u Parizu i Londonu, tako da nije ni čudno koliko je posvećena detaljima i cijelo kreaciji od početka do kraja. ”Moja muza je vječno ženstvena, nježna i elegantna, samopouzdana dok se šeće gradom, ali i razigrana dok trči poljima cvijeća.” Moramo priznati, tako nekako i mi zamišljamo nadolazeće ljeto – pa kako ga onda ne provesti u ovim cvjetnim  modelima haljina?

Foto: vjerav.com