Triler Killing Eve jedan je od najvećih pobjednika večeri, skupivši tri nagrade, uključujući onu za najbolju glumicu i najbolju dramu.

I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here i Britain’s Got Talent također su pokupili nagrade, unatoč tome što je voditelj Ant McPartlin uzeo pauzu prošle godine i preskočio obje serije. BGT je osvojio nagradu za najbolju zabavnu emisiju, a I’m A Celebrity osvojila nagradu za najbolji reality show.
Benedict Cumberbatch osvojio je nagradu za najboljeg glumca za svoju dramu Patrick Melrose, koja je također proglašena najboljom mini-serijom. Zvijezda Sherlocka primajući nagradu rekao je publici kroz smijeh ””O Bože, mislim da ću pasti, naviknuo sam biti djeveruša ne nevjesta”.
Outfiti koje smo jučer vidjeli bili su prvenstveno elegantni i umjereni, jer ipak je ovdje riječ o svečanosti koja se održava u londonskom Royal Festival Hallu. Glumice su birale duge i sofisticirane siluete, jedino se možda isticala Rochelle Humes koja je nosila nešto izazovniju crnu haljinu Saint Laurent haljinu visokog proreza.