Već deset godina misija CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora je ista – vratiti djeci trenutke radosti, igre i bezbrižnosti, te osobama u teškim i kriznim situacijama vratiti osjećaj sreće i optimizma

Zbog epidemije koronavirusa u ovom periodu ne mogu posjećivati djecu u bolnicama niti starije osobe u domovima, no sa sigurne udaljenosti nastavljaju misiju i donose osjećaj radosti i smijeha svoj djeci koja se sada nalaze u otežanim okolnostima, a njihovim roditeljima donose trenutak predaha i olakšanja.

Smijeh nema granica, a radost šire putem njihovih društvenih mreža. Pratite ih na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Redovito objavljuju kratke videe s klaunskim skečevima, a svaki utorak, četvrtak i subotu od 15:30 do 15:50 putem Facebook Livea imate priliku družiti se s klaunovima jer s klaunom nisi sam.

Dijelite sadržaj koji vas je razveselio i uljepšao vam dan, dijelite ga s vama dragim osobama – jer smijeh pomaže. Trenutačno radimo na tome da putem naših suradnika u bolnicama omogućimo izravno online druženje klaunovadoktora s djecom u bolnicama. Sretni smo što je naš rad prepoznat i što ima pozitivan utjecaj. Primili smo puno pozitivnih reakcija i komentara poput ovih: ‘Za ova vremena kada klaunovidoktori ne mogu posjetiti bolnice, super način za uveseliti sve.’, ‘Djeca presretna, smiju se.’, ‘Odlično ljudi, samo naprijed’”, poručili su Crveni nosovi, dodavši: “I ovim putem iskreno zahvaljujemo našim donatorima, zbog čijih donacija smo u prilici pružiti #noslonac djeci i njihovim roditeljima u ovom razdoblju kada je to najpotrebnije. Humor i smijeh čine nas jačim i otpornijim, a vraćanje osjećaja sreće i optimizma u teškim situacijama naša je misija.”