Cruffin od bazge, ledena kava i još par naših Bread Club favorita

Znamo, znamo, dosta vam je hrane nakon dva mjeseca ostajanja kod kuće. No, morate napraviti  mjesta za ove Bread Club favorite.

Bread Club je jedno od onih mjesta u Zagrebu gdje se od samog otvorenja do dan danas čeka u redu (bez obzira na preporučeni razmak). Poznata lokacija za sve one željne domaćeg i zdravog kruha svako malo iznenadi nekim novitetom, a u njihovoj ponudi uvijek postoji i onih nekoliko klasika po koje se redovito vraćamo. Nakon mnogima omiljnene Trešnjevke, Bread Club je otvorio vrata i s pogledom na staru Vlašku ulicu i upravo time dobio još novih obožavatelji, kao i one koji su jedva dočekali njihovu lokaciju u centru. S otvaranjem terasa i Bread Club je otvorio svoju, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga ukoliko ovih dana svoju prvu kavu i doručak poželite ‘obaviti’ upravo tamo!

Ledena kava

S dolaskom toplijih dana svoje omiljene tople jutarnje napitke mijenjamo s onim ljetnim verzijama, a oduševilo nas je što je Bread Club na svom Instagram profilu najavio i ledenu kavu sa svojim potpisom. Jedva je čekamo isprobati.

Cruffin of bazge

View this post on Instagram

Beauté intérieure 🤳

A post shared by for better bread (@breadclub_zagreb) on

Što više podsjeća na dolazak ljeta ako ne sok od bazge. E pa, Bread Club je upravo najavio svoj cruffin s ovim pravim ljetnim okusom! Zaboravili smo spomenuti da nije samo bazga u pitanju već se ona spojima s bijelo čokoladom. Trebate još koji razlog za odlazak na doručak?

Foccacia

Vječna, uvijek poželjna i ukusna – foccacia. Ovo je proizvod po kojem se Bread Club najviše pamti. Obična, s maslinama ili rajčicama, foccacia je jedan od onih proizvoda zbog kojeg ćete skakutati do doma od sreće, a onda jesti danima u niz kombinacija. Svakako klasik koji pri posjetu Bread Clubu nikako nemojte preskočiti!

Kroasan s pistacijom

Još jedna poslastica koju vam se svakako isplati isprobati, osobito ako se obožavatelj pistacija. Mekani kroasani također su jedni od popularnijih proizvoda u Bread Clubu, a ovaj od pistacija jedan je od većih hitova tamo.