Znamo, znamo, dosta vam je hrane nakon dva mjeseca ostajanja kod kuće. No, morate napraviti  mjesta za ove Bread Club favorite.

Bread Club je jedno od onih mjesta u Zagrebu gdje se od samog otvorenja do dan danas čeka u redu (bez obzira na preporučeni razmak). Poznata lokacija za sve one željne domaćeg i zdravog kruha svako malo iznenadi nekim novitetom, a u njihovoj ponudi uvijek postoji i onih nekoliko klasika po koje se redovito vraćamo. Nakon mnogima omiljnene Trešnjevke, Bread Club je otvorio vrata i s pogledom na staru Vlašku ulicu i upravo time dobio još novih obožavatelji, kao i one koji su jedva dočekali njihovu lokaciju u centru. S otvaranjem terasa i Bread Club je otvorio svoju, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga ukoliko ovih dana svoju prvu kavu i doručak poželite ‘obaviti’ upravo tamo!

Ledena kava

S dolaskom toplijih dana svoje omiljene tople jutarnje napitke mijenjamo s onim ljetnim verzijama, a oduševilo nas je što je Bread Club na svom Instagram profilu najavio i ledenu kavu sa svojim potpisom. Jedva je čekamo isprobati.

Cruffin of bazge

View this post on Instagram

Beauté intérieure 🤳

A post shared by for better bread (@breadclub_zagreb) on

Što više podsjeća na dolazak ljeta ako ne sok od bazge. E pa, Bread Club je upravo najavio svoj cruffin s ovim pravim ljetnim okusom! Zaboravili smo spomenuti da nije samo bazga u pitanju već se ona spojima s bijelo čokoladom. Trebate još koji razlog za odlazak na doručak?

Foccacia

Vječna, uvijek poželjna i ukusna – foccacia. Ovo je proizvod po kojem se Bread Club najviše pamti. Obična, s maslinama ili rajčicama, foccacia je jedan od onih proizvoda zbog kojeg ćete skakutati do doma od sreće, a onda jesti danima u niz kombinacija. Svakako klasik koji pri posjetu Bread Clubu nikako nemojte preskočiti!

Kroasan s pistacijom

Još jedna poslastica koju vam se svakako isplati isprobati, osobito ako se obožavatelj pistacija. Mekani kroasani također su jedni od popularnijih proizvoda u Bread Clubu, a ovaj od pistacija jedan je od većih hitova tamo.