Jučer je u zagrebačkom Petom Kupeu održana revija povodom proslave 50. rođendana modnog brenda Comma.

Obilježavanje pola stoljeća kreiranja kvalitetne odjeće s puno stila privuklo je brojne ljubiteljice i ljubitelje Commine estetike iz cijele regije. Među okupljenima su bili: Iva Radić, Paula Sikirić, Marko Vuletić, Tatjana ‘Tajči’ Cameron, Anita Dujić, Mia Kovačić, Ivana Pirizović i mnogi drugi.

Pedeseta je godišnjica bila povod i za dizajniranje ekskluzivne kolekcije 50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION koja slavi različitost žena i ljepotu koja dolazi iz njihove posebnosti. Inspiracija za slavljeničku kolekciju je bogato nasljeđe brenda, a klasični komadi i krojevi zaživjeli su u obnovljenom i svježem ruhu.

Revija dobrog stila

Na reviji su prikazana 34 looka koja su nosile manekenke, a usto još i 7 lookova koje su nosile poznate influencerice iz regije. Među njima su bile Elena Dizdar i Ivana Vukušić.

Kroz suptilnu igru različitim siluetama i modnim detaljima, prikazane su nježne i romantične dimenzije odjeće, a u stiliziranju dodani su elementi koji tradicionalno asociraju na “muški svijet” mode. Ovaj izazovan spoj romantičnog, senzualnog, odvažnog i samouvjerenog stila savršeno oslikava autentičnost svake žene koja odabire Comma odjeću.

Styling revije potpisuje Ana Nikačević, styling kose Keune, šminku Dajana Pajkić i brend Jane Iredale, a nakit zlatarnica Prahir. Za fina vina koja su oduševila nepca svih okupljenih pobrinuo se poznati istarski brend Meneghetti.

Osnaživanje žena

U Commi su ponosni što su već pet desetljeća dijelom života samouvjerenih žena i što im pomažu izgraditi njihov individualni stil, izraziti karakter i obogatiti iskustva. Popularni njemački brend od samih početaka koristi kvalitetne materijale i stvara kolekcije koje obiluju vrlo nosivim komadima za sve prilike, od poslovnih i onih za posebne prigode, do odjeće ležernijeg stila. Uvijek u trendu, a pritom uvijek vjerna svojoj estetici, Comma je u pola stoljeća izrasla u važan i prepoznatljiv premium brend.

Aktivna uloga u osnaživanju žena oduvijek je bila sastavni dio Comminog DNK. Nadilazeći tradicionalne rodne uloge, Comma od svojih početaka stvara modu koja odražava samouvjerenu ženu i potiče je da razvija svoje potencijale.

Slogan proslave pedesetogodišnjice „PROUD OF YOU“ izražava duboku povezanost, poštovanje, ponos i zahvalnost svim ženama koje su se prepoznale u Comminim bezvremenskim idejama i kreacijama.

 

Tekst i fotografije: Promo