View this post on Instagram

Rooftop hangout at @chanelofficial

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Elin Kling prije 5 je godina pokrenula jako specifičan modni brend. Zove se Toteme, a čizme s njezinim potpisom sada su dospjele na liste želja najutjecajnijih žena na Instagramu.

Toteme je brend za žene koje ne žele bit u prvom planu. Žene koje ne vole ništa više od klasične bijele košulje, kašmira i jednostavnih crnih čizama za svaki dan. Stavljaju kvalitetu i nosivost na prvo mjesto, a trendovi su im zadnji na pameti. Pokrenula ga je poznata skandinavska blogerica Elin Kling, na vrhuncu svoje popularnosti, i od tada ga polako gradi te okuplja istomišljenike po pitanju stila.

Nedavno je Toteme lansirao i svoje prve cipele, radilo se o loafericama, japankama i balerinkama, a nakon toga uslijedile su i čizme, i to one visoke, ali specifičnog i neuobičajenog oblika. Dolaze u dvije verzije, s uzorkom reptila i klasične crne, a u svoje kombinacije već su ih uključile najutjecajnije skandinavske influencerice poput Pernille Teisbaek. Modeli još nisu dostupni online, već će se naći na web shopu od kraja listopada. Vjerujemo da je lista čekanja podugačka.

View this post on Instagram

October 31: The Wide Shaft Boot

A post shared by Totême (@toteme) on

View this post on Instagram

Evening Dress code #toteme

A post shared by Totême (@toteme) on

View this post on Instagram

🐾 @toteme

A post shared by Linn Hägglund (@linnhagglund) on

View this post on Instagram

Paris

A post shared by Elin Kling (@elinkling) on