Jučer je emitirana dugoiščekivana epizoda ‘Friends: The Reunion’ na HBO Maxu, a danas svi bruje od detaljima iz razgovora s mnogima omiljenim serijskim castom u povijesti.

Ako volite seriju ‘Prijatelji’ sigurni smo da ste sinoć pronašli načina kako pogledati veliko okupljanje Rossa, Rachel, Chandlera, Monice, Joeya i Phoebe tj. Davida Schwimmera, Jennifer Aniston, Matthewa Perryja, Courteney Cox, Matta LeBlanca i Lise Kudrow na svojim malim ekranima. Bilo je tu niz zanimljivih anegdota i prisjećanja, no naravno svi mediji danas najviše pišu o jednom – a to je da je ljubavna priča između Rossa i Rachel zamalo bila i stvarna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Tako je, jedna od najvećih ljubavnih priča u povijesti serija – iza koje su glumci Jennifer Aniston i David Schwimmer, na neki se način zamalo odvila i u stvarnosti. Naime, David je izjavio kako je imamo veliki crush na Rachel na samom početku snimanja serije, a Jennifer se složila s time kako su jednake emocije bile prisutne s njezine strane. ”Znali smo zajedno zaspati zagrljeni i mazeći se u pauzama od snimanja.”, izjavila je Jennifer, kako donosi celebrity portal ‘Hello’. Međutim, David je dodao kako su se cijelo vrijeme nekako mimoilazili jer su bili u vezama s drugim ljudima, Jennifer je naime bila i u braku s Bradom Pittom.

”Nikad nismo prešli granicu, poštivali smo je.”, dodali su, a svakako je najviše zanimljivo u cijeloj priči što se njihov prvi pravi poljubac dogodio upravo na snimanju, kada su se Rachel i Ross prvi put poljubili. ”Svu nježnost koju smo imali jedan prema drugome pretočili smo u odnos Rachel i Rossa.”