Ne krijemo, veliki smo fanovi skandinavske mode , čini se da otamo uvijek dolaze najcool brendovi, sjajnog dizajna i kvalitete. Već neko vrijeme pratimo brend CHIMI, a u posljednje vrijeme smo primjetili da dvije omiljene nam fashionistice, Hailey Bieber i Kendall Jenner stalno odabiru baš njihove naočale, pa smo se dodatno zainteresirali.

CHIMI je osnovan u Stockholmu 2016. godine s idejom kreiranja naočala, odjeće i modnih dodataka dizajniranih za neustrašiv način života. Kako bi inspirirali korisnika da uhvati svaki aspekt modernog aktivnog života, proizvodi su zamišljeni kroz prizmu futurističke jednostavnosti, nosivosti i estetske dugovječnosti. CHIMI je također i održivi brend a najpoznatiji je upravo po elegantnim i bezvremenskim naočalama. Naočale su ručno izrađene u Stockholmu, rodno neutralne, prepune boja te prihvatljivih cijena. Lajkamo!

Brend nudi obilje modela, od klasičnih u neutralnim bojama, do onih u nijansama poput žute i ružičaste, ali ako hoćete slijediti ove dvije trendseterice, svakako nabavite modele Sting, Eve i LHR. Ako su se svidjele ovim modnim ikonama, tko smo mi da im proturiječimo!

Hailey Bieber u modelu Sting

Kendall Jenner u modelu Eve
Kendall Jenner u modelu LHR

Foto: Chimi