Kao i do sada, u svakoj novoj kolekciji Ema Krot Turudić teži istraživanju novih tehnika i materijala. U ovoj se poigrala biserima, staklenim kristalima i tehnikom nizanja, odnosno čvoranja

Iz same tehnike je proizašao i naziv kampanje „One by One“ jer je za izradu komada nakita potrebna preciznost i prije svega – strpljenje. “Tehnika nizanja se može prenijeti i na situacije gdje mnogo toga želimo napraviti odjednom. To nerijetko završi kaosom i površno obavljenim poslom. Ako radimo jedno po jedno, fokus je bolji, time je temelj čvršći i rezultat je kvalitetniji.” kaže Ena te dodaje kako je strpljenje potrebno vježbati i učiti kao i svaku vještinu, “no vjerujem kada je svladamo postajemo ninje koje se mogu oduprijeti i najmanjem naletu nervoze i anksioznosti”.

Cherry Dear nakit Cherry Dear nakit

Kolekcija se sastoji od dužih i kraćih ogrlica, narukvica i naušnica, a korišteni materijali osim srebra su biseri i stakleni kristali. Novi materijal koji je uvela jest valjano zlato. Ono se sastoji od tankog sloja zlata koji je mehanički vezan s obje strane osnovnog metala (mesinga) i iznosi najmanje pet posto ukupne težine metala. Time je mnogo otpornije od pozlate i traje čak 10 do 30 godina.

Cherry Dear nakit

“Vjerujem da će žene kao i do sad pronaći nešto za sebe, no često ponavljam kako volim vidjeti svoj nakit na muškoj publici. Odabirom modela se tiho ali direktno obraćam potencijalnim muškim klijetima. Upravo zato sam odabrala Vitu kao modela.”

Cherry Dear nakit

Za fotografiju je zaslužan Denis Butorac, šminku je radila Petra Sever, a u ulozi modela se našao Vito Arbanas iz agencije N Model Management.