Superzvijezda je na Božić podijelila fotografiju *vrlo* svjetlucavog prstena

Ako treba nekog zapratiti na Twitteru, to je Cher! Često dijeli sve što joj je na umu i nikad se ne boji “uzratiti! hejterima na platformi. Također dijeli uvide u svoj ljubavni život, koji je nedavno uključio i njezinog novog partnera, glazbenika Alexandera “AE” Edwardsa. Na Božić, Cher je tvitala nešto zbog čega su mnogi obožavatelji povjerovali da su se njih dvoje možda zaručili – objavila je fotografiju ogromnog dijamantnog prstena i uz sliku napisala , “NEMAM RIJEČI, ALEXANDER, A.E.”

Obožavatelji su u komentarima čestitali zvijezdi, nedvojbeno misleći da se radi o zaručničkom prstenu od glazbenika. Međutim, otprilike sat vremena kasnije, Cher je ponovno podijelila istu fotografiju s novim naslovom: “Objavila sam jer su mi nokti jako cool.”

Ok, možda to znači da njih dvoje ipak ne idu na sljedeći korak, ali očito je da ima izvrstan ukus za nakit i da su još u vezi. Prvi put su potaknuli glasine o romansi kada su viđeni kako se drže za ruke dok su odlazili s večere u restoranu u Los Angelesu početkom studenog.

Edwards, 34, potpredsjednik je A and R u diskografskoj kući Def Jam i ranije je bio u vezi s modelom Amber Rose te zajedno imaju trogodišnjeg sina po imenu Slash. Razlika u godinama između Edwardsa i Cher (76) od 42 godine izazvala je čuđenje, ali ikona je odbacila svaku negativnost na svoj prepoznatljiv način – na društvenim mrežama.

Početkom studenog, Cher je napisala u sada izbrisanom tweetu: “LJUBAV NE ZNA MATEMATIKU❤️ ❤️.” Zatim je objavila fotografiju Edwardsovog lica izbliza i napisala je “Alexander ❤️.”
Na Twitteru je također podijelila da su se upoznali na Pariškom tjednu mode i rekla da je Edwards upoznao “sve u obitelji” i da je tretira “kao kraljicu”.

Tijekom gostovanja u The Kelly Clarkson Showu, otvorila se  o svom novom muškarcu. “Na papiru je to pomalo smiješno, ali u stvarnom životu se odlično slažemo”, rekla je Cher. “On je nevjerojatan a ja ne dajem muškarcima kvalitete koje ne zaslužuju. Vrlo je ljubazan. Vrlo je pametan. Vrlo je talentiran i stvarno je zabavan. I mislim da je poprilično zgodan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BluFM 94.9 (@blufm94.9)

Također je objasnila da muškarci njezinih godina nisu bili zainteresirani za hodanje sa superzvijezdom. “Da u životu nisam upoznala mlađe muškarce, nikad ne bih izašla na spoj jer me stariji muškarci jednostavno nisu toliko voljeli. Imala sam par dečki koji su bili otprilike mojih godina, ali im se jednostavno nisam sviđala iz nekog razloga”, ispričala je. “Mlađe muškarce nije briga jeste li smiješni ili ekstravagantni ili želite raditi gluposti, i uz sve to imate jaku osobnost. Ne odričem se svoje osobnosti ni zbog koga.”