Listopad nam je donio jako lijepe vijesti – dioptrijske naočale CHANEL postale su dostupne na njihovoj web stranici, a time i u Hrvatskoj. Donosimo najljepše nam modele

Svi zainteresirani od listopada mogu na chanel.com otkriti nove kolekcije dioptrijeskih naočala ove kultne modne kuće te ih istraživati prema traženom stilu, obliku okviru i boji, a ono najbolje – i virtualno isprobavati! Modela za to dovoljno ima, nama su posebno zapeli za oko oni s tankim, elegantnim okvirima i oni s lančićem za naočale prepoznatljivog Chanel dizajna. 

chanel dioptrijske naočale kampanja

Uz to, dodatno iskustvo kupovine bit će razina usluge koja je sinonim za modnu kuću CHANEL, a koja se nastavlja i na dioptrijsku ponudu. Klijenti koji će kupovati putem web stranica moći će koristiti uslugu zamjene leća u ovlaštenim optikama tvrtke CHANEL, kao i u u dodatnim uslugama kod preporučenih optičara: pregledi očiju, dostava na prag, besplatna dodatna oprema, prilagodbe te postprodajna briga za vaš odabrani par. U nastavku pogledajte naše top modele.