Beauty svijet svako malo zapadnu noviteti u kojima se teško snaći. Nije da se hvalimo, ali potrebno je dovoljno iskustva i znanja da biste znali odabrati proizvode za svoju test-listu

Naša prva metoda eliminacije proizvoda  svakako je ona po liniji brenda koje smo već koristili, a da su nas u kontinuitetu oduševljavali. Naravno, kako uspjeh proizvoda ovisi i o stanju naše kože, i jesmo li na kraju ispravno odabrali proizvod za naš tip kože, uvijek postoje odudaranja. Međutim, ovi brendovi nam čvrsto stoje na kozmetičkoj polici već neko vrijeme. Mijenjamo samo proizvode i upotpunjujemo kolekcije, a ove vidimo kao moguće nove dodatke kolekciji.

Erborian Super BB korektor

Posljednji novitet popularnog brenda prekriva podočnjake, ali i hidrira, smanjuje ih, njeguje kožu, te ima SPF 25! Zanimljivo je i to da je koncentriran kao serum koji sadrži 5 % niacinamida i vidljivo smanjuje tamne mrlje i nesavršenosti. Uz niacinamid, sastav mu je obogaćen ekstraktom fermentiranog cvijeta ginsenga i kompleksom bijeloga ginsenga što izravno utječe na ujednačavanje i zaglađivanje kože. Escin svojim stimulativnim djelovanjem na mikrocirkulaciju pomaže smanjiti pojavu podočnjaka.

Chanel Sublimage La Lotion Suprême

Cvijet naranče, tuberoza i bijeli mošus mogli bi biti sinonim za proljeće. Novi Chanelov beauty proizvod nadahnut je preciznošću i visokim standardima azijskog rituala, a svojom izuzetnom visoko koncentriranom formulom, SUBLIMAGE La Lotion Suprême revitalizira, ponovno uravnotežuje i hidrira kožu kako bi je pripremio za blagodati drugih proizvoda za njegu kože.

 

 

Miss Alice Ministry of Defence

Široki spektar UV zaštite Miss Alice Cosmetics savršen je za svakodnevnu uporabu, a ovo “Ministarstvo obrane” sadrži pet fotostabilnih UV filtera novije generacije i daje vašoj koži blistav, svjež izgled dok štiti od UVA i UVB zraka. Tu su i anti-age dodaci: Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline) i Centella Asiatica. Oni ovoj kremi daju hidratantni učinak, umiruju kožu i jačaju barijeru.

Foreo Peach 2 go

Ovaj kompaktni IPL uređaj za uklanjanje dlačica dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe svih putnika i ljubitelja putovanja, pružajući praktičniju i prijateljsku verziju svoje starije sestre PEACH™ 2. Pruža brz, jednostavan i efikasan način za trajno uklanjanje neželjenih dlačica, čak i kada ste u pokretu. Ovaj uređaj je osmišljen s naprednom IPL tehnologijom i korisnički orijentiranim značajkama, omogućavajući vam postizanje trajnog smanjenja dlačica već za samo 12 tjedana, s vidljivim rezultatima već nakon dva tjedna. A nije naodmet i to što izgleda izuzetno slatko. Love, love!

 

 

Foto: PR; @karliekloss/Instagram