Beyonce i Jay Z prošle su godine pozvali fanove na veganski izazov, dok je Joaquin Phoenix jedan od glumaca koji se najviše istaknuo u ovoj temi u posljednje vrijeme.

Veganstvo je uvijek bilo prisutno, no u posljednjih nekoliko godina sve više poznatih osoba i javno se izjašnjava o tome nadajući se da će to učiniti promjene. Dok je dio njih u tome povučen, drugi dio nema problema javno govoriti, kao i navoditi svoje razloge zašto.

Jennifer Lopez kaže da od kada je postala veganka jednostavno se osjeća puno bolje i ima više energije (a jako dobro znamo koliko to očito pridonosi i njenom izgledu). Joaquin Phoenix izdvojio se iz mase nakon mega uspješnog filma Joker za vrijeme čijih se svjetskih premijera na internetu vrtio njegov video u kojem priča o svom dugogodišnjem veganstvu.

Ako se sjećate, čak je i najutjecajniji par, Beyonce i Jay Z, krajem prošle godine pozvao fanove da se odvaže na veganski izazov, a evo koja još poznata lica su se odlučila za ovaj tip prehrane. Tko zna, možda i vas inspiriraju na isto u 2020.!

Jennifer Lopez

Gisele Bundchen

Joaquin Phoenix

Natalie Portman

Jared Leto

Olivia Wilde

Liam Hemsworth

Foto: Getty Images