Luksuzni brend predstavio je novom kolekcijom novu paletu boja i suradnju sa Jimmy Choo 

“Pripazite, Mugler dolazi”, asertivno odjekuje uz super pozitivni soundtrackom koji prati digitalnu reviju luksuzne pariške modne kuće za jesen-zima 2021./2022.  I ta izjava je istinita otkako je kreativni direktor Casey Cadwallader preuzeo kormilo Muglera 2018.

MUGLER_FW21_LOOK_BOOK_-01

MUGLER_FW21_LOOK_BOOK_

Od novih lica do supermodela kao što je Bella Hadid (koja je vjerujemo mnogima nedostajala na pisti ove sezone), raznolika glumačka postava prikazuje kako snažne i energične žene nose Cadwalladerove dizajne kao drugu kožu. Kada je prvi put najavljen kao kreativni direktor Muglera, mladi američki dizajner je rekao: “Želim da Mugler bude za sve tipove žena, svih dobi, veličina, boja i za bilo koji trenutak u danu.” 

MUGLER_FW21_LOOK_BOOK_

Što se tiče aktualne kolekcije, Cadwallader se vraća bazičnom duhu Muglera dok se vješto kreće prema budućnosti kuće. On aludira na kultne korzete s potpisom kuće i bodycon siluete, prilagođavajući ih modernoj ženi. Kolekcija je spojena s inovativnim tekstilom, uključujući recikliranu likru, a mogu se pronaći svi komadi, od majici, haljina i dekonstruiranih mini suknji, koji ne samo da su ekološki svjesniji, već čine se i udobnije pristaju. 

MUGLER_FW21_LOOK_BOOK

Mugler paleta boja prije se uvelike naslanjala na crne i neutralne tonove. Međutim, paleta boja ovom jesensko-zimskom kolekcijom se ipak razvija. I to uz pomoć nijansi neonske zelene, indiga i narančaste.

MUGLER_FW21_LOOK_BOOK_

Uz to,  digitalna prezentacija daje prvi pogled na Muglerovo partnerstvo s jednim od vodećih svjetskih brendova luksuzne obuće – Jimmy Choo. Zajedno su radili na nizu obuće, od čizama, salonki do otvorenih sandala s metalnim detaljima.

MUGLER_FW21_LOOK_BOOK

Pogledajte video kolekcije Mugler FW21 u režiji Torso Solutions.