Nakon desetljeća izbivanja, Cameron Diaz vraća se na male ekrane u novoj akcijskoj komediji “Back In Action”, koju donosi Netflix. Diaz je posljednji put glumila u filmu “Annie” iz 2014. godine, a sada ponovno surađuje s Jamiejem Foxxom u ovom iščekivanom projektu.

Film “Back In Action” režira Seth Gordon, poznat po “Horrible Bosses”, a scenarij je napisao u suradnji s Brendanom O’Brienom, autorom “Bad Neighbours”. Iako  još uvijek nisu poznati svi detalji ovog projekta, otkriveno je da radnja prati Emily (Cameron Diaz) i Matta (Jamie Foxx), nekadašnje elitne agente CIA-e koji su se povukli kako bi osnovali obitelj. Njihov miran život u predgrađu biva narušen kada im tajni identiteti budu otkriveni, prisiljavajući ih da se vrate u svijet špijunaže.

Također, poznato je da glumačku postavu, osim Diaz i Foxxa čine i druga brojna poznata imena – oskarovka Glenn Close, zvijezda filmova “All Of Us Strangers” i “Ripley” Andrew Scott, Kyle Chandler iz “Friday Night Lights”, komičar Jamie Demetriou, McKenna Roberts iz “Skyscraper” i Rylan Jackson iz “Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”.

“Back In Action” stiže na Netflix 15. studenoga, a ljubitelji akcijskih komedija s nestrpljenjem iščekuju ovaj film koji već sada izaziva veliki interes.

Foto: Profimedia.hr