Nakon više godina filmske mirovine, omiljena glumica koju možda najviše pamtimo prema ulogama u Maski i Charliejevim anđelima, vraća se na ekrane i to rame uz rame s Jamiejem Foxxom. Evo što sve znamo!

Povratak pred kamere ova 49–ogodišnja glumica, i sada poduzetnica, obilježit će film prikladnog naziva – Back In Action. Iako još nije dostupno puno informacija o samom filmu, znamo da je riječ o akcijskoj komediji koju će režirati Seth Gordon. Uz Cameron Diaz, u filmu će jednu od glavnih uloga imati multitalentirani Jamie Foxx, a ovo neće biti njihov prvi zajednički projekt. Još 1999. godine glumili su u sportskoj drami Any Given Sunday, a 2014. surađivali su na remakeu glazbene komedije Annie. Osim same vijesti, i najava ovog novog filmskog projekta bila je poprilično zanimljiva. Naime, kako bi pomogao kolegici u što bezbolnijem izlasku iz glumačke mirovine, Jamie Foxx je snimio njihov razgovor u koji je uključio i američku sportsku zvijezdu Toma Bradyja. Zašto? Brady se ranije ove godine umirovio na samo 40 dana prije nego se vratio na sportski teren, dokazavši tako da zasigurno ima savršen savjet za glumicu povratnicu. Poslušajte!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Produkcija ovog novog naslova započinje krajem ove godine pa neke prve fotografije sa seta i trailere vjerojatno možemo očekivati tek – 2023. godine. Strpljivo čekamo!

 

Foto: Sean Gallup/ Getty Images/ Instagram