Stiže vijest o ekskluzivnom događaju koji će obogatiti vašu modnu kolekciju. U razdoblju od 22. siječnja do 4. veljače 2024., Calzedonia predstavlja Leather Event, priliku koju ne želite propustiti!

Ovaj posebni događaj donosi izuzetnu promociju na nevjerojatne ženske hlače i tajice s efektom kože – 2 komada za samo 39,95 €! Calzedonia je oduvijek bio sinonim za vrhunsku kvalitetu i modni stil, a sada vam predstavljaju tajice koje će unaprijediti vašu garderobu po posebno povoljnoj cijeni.

Leather Event nudi paletu tajica s efektom kože koje će biti glamurozan dodatak vašem stilu. Bez obzira volite li nezamjenjive termo modele ili preferirate nove s vintage efektom, Calzedonia ima nešto za svakog ljubitelja mode. Ove tajice podići će vaš stil na novu razinu u svakoj prigodi, od casual izlazaka do elegantnih večernjih događanja.

Sada je pravo vrijeme da obogatite svoju garderobu i odaberete savršenu kombinaciju tajica s efektom kože po posebnoj promotivnoj cijeni. Calzedonia vam omogućuje da izrazite svoj jedinstveni stil uz vrhunsku kvalitetu koja je postala njihov zaštitni znak.

Prepustite se čarima Leather Eventa od 22. siječnja do 4. veljače 2024. i ne propustite priliku za upotpunjavanje svog stila – vidimo se u Calzedonia prodavaonicama!

 

Tekst i fotografije: Promo