CALZEDONIA u proljetnom “prijelaznom” periodu stavlja naglasak na ženske čarape s gaćicama, pogodne za svaki dan, ali i za posebne prigode poput vjenčanja, pričesti, krizmi i ostalih svečanosti.

Iz široke lepeze modela i boja izdvajamo EVERYDAY liniju ženskih čarapa s gaćicama od 8 ili 20 dena, već od 5,30 €.

Najpopularniji model u boji kože dolazi u nekoliko varijanti, od nude do brončanih nijansi, pa sve do boje kave i crne. Ovi proizvodi imaju pamučni umetak i laganu pasicu u struku, za maksimalnu udobnost.

Osim everyday linije, dostupni su i artikli INVISIBLE odnosno nevidljive, bešavne čarape s gaćicama, idealne za nošenje ispod svečanih haljina i suknji. Dostupne su u varijantama od 20 i 40 dena, a također u različitim nijansama boja, po cijeni od samo 7,95 €.

PREMIUM linija čarapa s gaćicama kreirana od inovativnog i otpornog materijala, dostupna je po cijeni od 10,60 €.

Čarape s gaćicama premium od 15 dena dugotrajne su i imaju mat efekt. Kreirane da traju dulje, ove čarape postale su apsolutni bestseller sezone, o čemu svjedoči i sâm naziv – premium.

Otkrijte Calzedonia asortiman čarapa s gaćicama, za svaki dan i za svaku prigodu!

Za sve kupce, aktivna je promocija 4+1 GRATIS na sve ženske čarape s gaćicama. Unutar promocije mogu se kombinirati gore navedeni bazni artikli, ali i artikli iz modne kolekcije (razni uzorci, mreža i sl…)

Tekst i fotografije: Promo