Sjajna zabava se nastavlja u Zagrebu!

BSH Events večeras na teniske terene u Maksimiru po prvi puta u Zagreb dovodi svjetski priznatog DJ-a i producenta Hot Since 82. Od prvog velikog BSH-a eventa koji se održao nedavno, kao da je grad živnuo. Engleski DJ Hot Since 82 dobro je poznat hrvatskoj i svjetskoj publici.

Ovaj karizmatični Englez iz Leedsa prve svirke imao je za društvo već s 14 godina. Sa 17 je već počeo puštati u open air klubovima, da bi već godinu kasnije njegovi after partiji postali najposjećeniji. Danas je redoviti gost i rezident na Ibizi, kao i na brojnim svjetskim festivalima. Njegov nastup na dubrovačkoj tvrđavi Revelin u sklopu Cercle zauzima središnje mjesto na njegovim društvenim mrežama.

Neke od posljednjih ulaznica mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Brend BSH ponovno postavlja ljestvicu više. Ne samo da su sjajno započeli godinu glazbenim gostovanjima, već i širenjem partnerstva s inozemnim partnerima, najavljuju nabolje ljeto do sada. Nakon Zagreba, Hot Since 82 još će samo jednom nastupiti ovog ljeta u Hrvatskoj i to 12. kolovoza u Cave Romane u Vinkuranu, Medulin.

Prošlogodišnji BSH Cave Romane dobitnik je nagrade Ambasador za najbolji Open air događaj u Hrvatskoj. BSH Events u Cave Romane najavljuje i novi Open air događaj. Naime, BSH tim sklopio je suradnju s poznatim američkim brendom Gate čije je sjedište u Los Angelesu, pa tako Hrvatska postaje drugo mjesto u svijetu u kojem će se 23. i 24. lipnja održati dvodnevno glazbeno događanje „Gates of Agartha“ na kojem će nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih DJ-a. Gate je posljednjih šest godina postao jedan od najperspektivnijih globalnih brendova kad je organizacija drugačijih događaja u pitanju.

Ulaznice za ovo spektakuarno događanje se mogu kupiti u sustavu Entrio. 

Također, jedan od odlično posjećenih festivalskih događaja u srcu Dalmacije, Zadar Sunset Festival, najavljuje do sad najveće, treće izdanje. Nakon dvogodišnjeg ogromnog uspjeha i više od deset tisuća zadovoljnih gostiju iz cijelog svijeta, otkriven je ovogodišnji popis dosad najjačih DJ imena u čijim ćemo nastupima od 31. srpnja do 2. kolovoza uživati na zadarskom Pozdravu Suncu. Ovo su samo neka od događanja koja nas uskoro očekuju u BSH režiji.

Foto: Hot Since 82, BSH