(Lanvin, Paris Fashion Week Womenswear F/W 2018/2019/Getty Images)

Lanvin je imenovao 31. godišnjeg Brunu Sialellija za novog kreativnog direktora. Od kada je u veljači 2018. godine kineska tvrtka Fosun International kupila većinski udio brenda, napravila je nekoliko velikih promjena. Bivši kreativni direktor Lanvina, Olivier Lapidus ubrzo nakon toga napušta modnu kuću Lanvin.
Putem priopćenja za medije, Lanvin je objavio novog kreativnog direktora Sialellija koji predstavlja novi smjer za brend. Bruno Sialelli se pridružuje brandu nakon rada u španjolskoj modnoj kući Loewe, gdje je radio na poziciji glavnog dizajnera muške odjeće.

(Lanvin, Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019/Getty Images)

Izvršni direktor Fosun Internationala, Jean-Philippe Hecquet za Sialellijeva je rekao da ‘njegova osebujna i jedinstvena vizija, hrabrost i energija’ izgrađuje snažni tim, što ga čini savršenim kandidatom za ovaj prestižni posao kreativnog direktora. S obzirom na to da su iz Lanvina, nakon dolaska nove uprave otišli kreativni direktor Oliver Lapidus i umjetnički direktor muške linije Lucas Ossendrijver, priča se i da dizajner nakita Elie Top razmatra o odlasku iz te francuske modne kuće, prenosi WWD.

(Lanvin, Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019/Getty Images)