Zimska zabava ne bi bila potpuna bez napete detektivske serije od koje se ledi krv – druga sezona serije „Vigil“ (Slučaj podmornice Vigil) od autora popularne britanske serije „Kruna“ (The Crown) Toma Edgea i producenta najgledanije britanske serije „Na dužnosti“ (Line of Duty) Simona Heatha bit će dostupna za streamanje od 20. prosinca. Uzbudljiva drama tijekom šest epizoda novu radnju smješta na kopno, gdje neočekivana prijetnja dolazi iz neba.

Vigil

Lindsay Salt, direktorica BBC-jeve drame, rekla je: „Prva sezona ‘Vigila’ zaludila je zemlju i ne mogu biti više uzbuđena što će gledatelji saznati što slijedi.“

Vigil

Druga sezona prati inspektoricu Amy Silva i istražiteljicu Kirsten Longacre kako se suočavaju s neobjašnjivim smrtnim slučajevima u škotskoj bazi za testiranje oružja. Uz pomoć ostatka tima započinju intrigantnu istragu smještenu u potpuno novom okruženju ratovanja – zraku. Ulazeći u zatvorene redove zračnih snaga, omiljene detektivke suočavaju se sa smrtonosnim ratovanjem budućnosti dok se bore za vlastitu sigurnost.

„Oduševljena sam što se ponovno pridružujem ekipi ‘Vigila’ i nastavljamo našu priču”, službeno je izjavila Suranne Jones.

Vigil

Suranne Jones vraća se kao detektivka Amy Silva, a Rose Leslie ponovit će svoju uspješnu ulogu kao partnerica Kirsten Longacre. Gary Lewis također se vraća kao detektiv Robertson, kao i nekoliko drugih članova glumačke postave iz prve sezone. Osim voljene stare postave pridružuju se velike zvijezde poput Romole Garai i Dougraya Scotta, kako bi unijele novu svježinu.

Blagdansko streamanje postaje još bolje uz nove serije kao što su „Shetland“ i „Vigil“ (Slučaj podmornice Vigil) na Pickbox NOW, dok Pickbox TV kanal za ljubitelje klasične televizije priprema više od 70 božićnih filmova. Stvorite pravi blagdanski ugođaj uz ljubavne priče, zabavne trenutke i omiljene likove.

Vigil

Fotografije: Pickbox