Brend prirodne kozmetike La PIEL i ove godine nas je iznenadio beauty novitetima

Glazbenica Lana Jurčević je priču oko La PIELa pokrenula prije čak 5 godina, kao veliki zaljubljenik u ulja, kreme, prirodu i zdrav život, što je vrlo često svojim primjerom i pokazivala na svom instagramu i facebooku kroz godine.

Ove godine LA PIEL nastavio je u još boljem tonu i izdanju. Zlatni summer paket u zlatnoj vrećici s posebnom porukom na poleđini, ove godine sadrži čak dva proizvoda. Beach BABE s još gušćom, bogatijom i kvalitetnijom formulom te multinamjenskom funkcijom (za brže tamnjenje na suncu uz brončani pigment i sitne, decentne šljokice) koji se može koristiti i kroz cijelu godinu ukoliko želite instant tamniju kožu i sjaj, te Sun BABE, kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30. Na bazi su kvalitetnih ulja (poput argana, kokosa, oraha, mrkve), maslaca (shea i kakao) i hijalurona.

SUMMER PAKET:

Proizvodi su ručno rađeni i velika pažnja se ulaže u sastave i formule. Ne koriste se štetni sastojci poput parabena, mineralnih ulja (parafina, petroleja, vazelina), sulfata, silikona koji začepljuju pore, ne daju koži da diše ili su pak kancerogeni i ulaze direktno s kože u krvotok.

Osim “summer paketa”, La PIEL nudi i proizvode poput šećernog pilinga Sugar BABE sa 7 ulja te laticama i pupoljcima cvijeća koje imaju svoja hranjiva svojstva, kojeg obožavaju žene koje vole kvalitetnu kozmetiku. Tu je i kompatibilna krema za tijelo Hydra BABE s uljima, koenzimom Q10 i hijaluronom, a za obožavateljice sjajne kože lica i tijela, tu je Glow BABE face & body sprej. Sitna sjajna prašina, bolje rečeno highligter može se nanositi na čistu kožu lica i na cijelo tijelo (dekolte, noge, ruke) kada želite zabljesnuti u izlasku ili nekim posebnim prilikama ili pak, kao završni sjaj i fiksator za makeup.

 

SUGAR BABE:

 

HYDRA BABE:

GLOW:

La PIEL možete pronaći na njihovom webshopu koji nudi posebne pakete i cijene te platiti kad stigne, ukoliko niste ljubitelj online plaćanja. Ili ih potražite u Bipi ili Pink Pandi.