Beauty paketi toliko su postali raznoliki da je teško odlučiti se što će biti po volji vaših bližnjih. Napravili smo popis najboljih

Beauty paketi nekad su bili na glasu kao pokloni koje ćete uzeti u zadnji tren i kada ste pozvani na božićno druženje dan prije. No s popularnošću beauty proizvoda i sve više dostupnih brendova, igra beauty poklona se uvelike promijenila.

Dapače, možemo se kladiti da su beauty pokloni, kao i beauty adventski kalendari, mnogima na vrhu popisa onoga što žele pronaći ispod bora.

Kako ih je na tržištu zaista puno, sigurno bi vam se moglo zavrtjeti u glavi kad trčkarate shopping centrima u potrazi za najboljim, tako da smo mi odlučili staviti najbolje na jedno mjesto da u miru odaberete što biste poklonili svojim bližnjima.

Neovisno o tome vole li vama drage osobe skincare, šminku, parfeme, duge kupke ili jako paze na svoju kosu – ne sumnjamo da ćete pronaći nešto u ovoj našoj bogatoj galeriji.

Mali savjet: zbog gužvi, odaberite web-shop, ali pripazite na kašnjenja s dostavama zbog velikog prometa. Iskreno, mi neke paketiće čekamo još od Black Fridaya!

 

Foto: Kalos