Popisu omiljenih talijanskih slastica ovih dana dodajemo bombolone, male krafnice punjene finom kremom, koje su se u Zagrebu pojavile zahvaljujući Mangia Paninoteci u Medulićevoj 14. Uz najbolji talijanski panini, ondje otprije mjesec dana imamo priliku uživati i u ovim finim i slatkim zalogajčićima, punjenim Nutellom!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mangia Paninoteka (@mangiapaninoteka)

Bomboloni su tipična talijanska slastica koja se u susjednoj nam zemlji pojavljuje u mnogim krajevima, no potencijalno najbolja i najoriginalnija receptura pripada regiji Emilia-Romagna. Ondje se bomboloni pune slastičarskom kremom, čokoladom ili marmeladom i obično se jedu za doručak uz cappuccino ili kao međuobrok, posebno u kafićima na plaži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mangia Paninoteka (@mangiapaninoteka)

Priliku da ih usporedimo s našim krafnama, dobili smo zahvaljujući zagrebačkoj paninoteci Mangia, koja nas je prvo osvojila potencijalno najboljim sendvičima u gradu, a zatim je svoju ponudu nastavila obogaćivati tradicionalnim talijanskim slasticama i desertima. Tako su na red došli i bomboloni, koji se ovdje pune Nutellom i već putem fotografija izazivaju zazubice. Nađete li se u blizini Medulićeve, bomboloni s Nutellom u Mangia Paninoteci naša su slatka preporuka za novi tjedan!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mangia Paninoteka (@mangiapaninoteka)

Foto: Instagram