L’Occitane vjeruje u moć Pravog Djeda Božićnjaka – Prirode koja nas daruje svakodnevno, kroz cijelu godinu. Blagdanska kolekcija stoga sadrži čak tri karite kolekcije, dva adventska kalendara i mnoštvo poklon paketa koji slave Prirodu!

DJED BOŽIĆNJAK U KOJEG NIKAD NISMO PRESTALI VJEROVATI
Ako ste mislili da je Djed Božićnjak simpatični starčić s bradom koji daje poklone jednom godišnje i postoji samo u pričama, razmislite ponovno. Pravi Djed Božićnjak daruje nas svakodnevno kroz cijelu godinu: zrakama sunca, prvim proljetnim pupoljcima, čak i zrakom koji udišemo. Pravi Djed Božićnjak ne dolazi kroz dimnjak i ne živi samo u Laponiji. Otvorite oči. On je ovdje, svugdje oko nas. Pravi Djed Božićnjak je Priroda.
L’OCCITANE je brend koji obožava prirodu i oduvijek brine o njenom očuvanju i održivosti. Koristi održivo proizvedene sastojke sa sljedivim podrijetlom, pazeći da se biljke uzgajaju i beru bez štetnog utjecaja na okoliš ili biološku raznolikost. Do danas je L’CCITANE uključen u očuvanje 350 ugroženih biljnih vrsta, a u cilj je do 2025. godine sudjelovati u zaštiti 1.000 vrsta i sorti biljaka.
Nije li lijepo podariti poklon koji priča priču o pravim vrijednostima? Više o L’OCCITANEOVIM načelima potražite na www.loccitane.hr

OMILJENI PROIZVODI U BLAGDANSKOM IZDANJU
Kolekcije Karite s medom, Klasični karite i Blagdanski vrtovi izmjenjuju narančastu, plavu i ružičastu u svojim simpatičnim ilustracijama tajvanske ilustratorice Hsinping Pan, kako bi vaš Božić učinile pravom dugom boja! Limitirano izdanje kolekcije Karite s medom donosi malene užitke uz ekstrakt organskog lavandinog meda. Klasična Karite kolekcija dobiva novi, blagdanski izgled uoči Božića uz malu pomoć Hsinping Pan te jedanaest proizvoda odijeva u duboke, svečane boje ukrašene živopisnim slikama. Kolekcija Blagdanski vrtovi oduševljava svojim neodoljivim mirisom brazilskih zelenih mandarina kontroliranog porijekla te ylang-ylang cvijeta s otoka Comoros. Sve kolekcije osiguravaju da vas ovaj Božić dovede bliže Pravom Djedu Božićnjaku!

POŽURITE PO L’OCCITANEOVE ZVJEZDICE, KUGLICE I BOMBONE

Zvjezdice, kuglice i bomboni samo su neka od bajkovitih pakiranja ovogodišnjih L’OCCITANE poklona. Nadamo se da već imate listu blagdanskih poklona, jer ovi setovi L’OCCITANE prodajnih hitova poput Badema, Trešnjinog cvijeta i Karitea već lete s polica! Ne propustite niti nove adventske kalendare jer vas u 24 šarena prozorčića, osim najpoznatijih L’OCCITANE proizvoda očekuju i divne motivirajuće poruke o očuvanju prirode, za još više čarolije u danima iščekivanja Božića.
Više informacija potražite na www.loccitane.hr.