U posljednjoj, sinoćnjoj epizodi “The Late Show with Stephen Colbert”, voditelj, urednik i producent talk showa, Stephen Colbert, ugostio je britanskog glumca Damiana Lewisa koji je promovirao svoju novu seriju “A Spy Among Friends”.

Damian Lewis kao Bobby Axelrod

Uz par zabavnih anegdota iz njegova privatnog života, studiranja glume, mladosti glumac je ležerno s voditeljem showa razgovarao i o novoj seriji. Dotakli su se i Bobbyja Axelroda, jednog od glavnih likova serije “Billions”, a koji je izbivio posljednjih sezona iz serije, i kako su se stvari činile, nije se trebao nikada više vratiti. Popularnost serije jest opala od kada Bobbyja Axelroda nema u seriji, ipak je taj napeti ples koji su plesali on, Chuck Rhoades i Wendy Rhoades bio najzanimljiviji dio serije.

Damian Lewis je u kratko najavio povratak svog lika u popularnu seriju, i to je zapravo sve što je smio otkriti. Niti znamo kada se vraća, vraća li se u epizodnom pojavljivanju ili se vraća za stalno? Kako god, uskoro ćemo i saznati, ipak je od zadnje, šeste sezone prošla cijela godina dana.