Prateći modne revije na tjednima mode često dobijemo ideje kako nositi komade koje već imamo ili koje možemo nabaviti iz aktualnih kolekcija. Odličan primjer je Sportmax revija za jesen/zimu 2023.  koju smo nedavno odgledali na Milano Fashion Weeku. Naime jako nam se svidjelo kako su stilizirali pojedine lookove – komade neutralnih nijansi sparili su s metalik šljokičastim cipelama.

SPORTMAX

Kolekcija je nazvana „Bare“ ( Ogoljena/Gola“), te je inspirana kožom kao simbolom vraćanja samome sebi i važnosti toga da  se dobro osjećamo u vlastitome tijelu. Upravo zato je većina modela u neutralnim nijansama koje podsjećaju na boju kože. Jedino što odudara od tog tonaliteta upravo su modni dodaci.

sportmax

A to je odličan trik kako podići dnevni look- odijelu, baloneru ili haljini bež i smeđih nijansi samo dodajte torbu ili cipele koje bi tradicionalno bile namijenjene večernjim prigodama i voila- dobili ste jako svjež outfit za svaki dan. Ovaj neočekivani spoj sjajno izgleda te svaki naizgled „ dosadan“ outfit odmah pretvara u look vrijedan modne piste.

U nastavku donosimo par konkretnih primjera kako iskoristiti ovaj odličan stilistički trik kako bi zablistali u svakodnevnim prigodama.

NEUTRALNI SAKO I HLAČE + METALIK TORBA

Nanushka
Nanushka 369 euro
nanushka
Nanushka 202 euro
Aldo
Aldo 78 euro

KLASIČNI BALONER+ CIPELE S UKRASNOM KOPČOM

hm
H&M 40 euro
deichmann
Deichmann 30 euro

NEUTRALNI TOP I SUKNJA+ŠLJOKIČASTE KAUBOJKE

stine goya
Stine Goya 150 euro
zara
Zara 16 euro
liu jo
Liu Jo 142 euro ( Fashion & Friends)