Ovo je očito godina kada je Beyonce odlučila da će se pričati o njoj. A, osim sjajne Renaissance turneje, sada se priča i o kupovinama koje je pop zvijezda napravila. I to ne bilo kakvim kupovinama.

JAY-Z i Beyoncé ponovno su ušli u povijest nakon što su kupili novu kuću vrijednu 200 milijuna dolara u Kaliforniji. Kuću je dizajnirao japanski arhitekt Tadao Ando koji također radi na kući Kanyea Westa. 

Ta cijena ga čini najskupljim domom ikada prodanim u Kaliforniji. Međutim, to nije najskuplji dom za prodaju u zemlji. Ta čast pripada titanu hedge fondova Kenu Griffinu, koji je 2019. izdvojio oko 238 milijuna dolara za kuću na četiri etaže unutar 220 Central Park South u New Yorku.

Iako se radi o rekordnoj cifri, Beyonce i JAY-Z, prema pričama, su zapravo prošli povoljno, dobivši popust, jer je izvorna cijena kuće bila nešto manja od 300 milijuna dolara.

Prema TMZ-u, par je kupio kuću u Malibuu od 40 tisuća četvornih metara na osam hektara od Williama Bella Jr. — jednog od najvećih kolekcionara umjetnina na svijetu. A navodno dom sadrži i Bellovu privatnu zbirku umjetnina.

FOTO: Profimedia, PR