Klub Berghain ove subote ponovno otvara svoja vrata i predstavlja program prepun zvučnih imena, među kojima je i regionalna DJ-ica Tijana T.

Berlinska clubbing meka svoja vrata je otvorila ovog ljeta, no isključivo za program na otvorenom, a potpuno otvaranje čitavog kluba iščekivalo se s nestrpljenjem. Naime, unutarnji prostor kluba zatvoren je od ožujka 2020. godine, a ova vijest ugodno je iznenadila brojne ljubitelje elektroničke glazbe.

Nova sezona kreće uz brojne mjere opreza – maske neće biti potrebne, međutim, ulazak će biti moguć samo za osobe koje su cijepljene ili su se oporavile od korona virusa, pri čemu će biti potrebno pokazati i dokaz u obliku EU digitalne COVID putovnice. Također, klub uvodi i svoju posebnu propusnicu, putem koje će biti omogućeno praćenje kontakata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana T (@tijanatt)

Bogati program započet će ove subote, 2. listopada prvom subotnjom večeri Klubnacht, a u narednim tjednima za njihovim DJ pultom će nastupiti izvrsna imena svijeta elektroničke glazbe, kao što su Ben Klock, Honey Dijon, Marcel Dettmann, a na popisu izvođača je i beogradska DJ-ica Tijana T.

Ukoliko ove jeseni svratite do Berlina, ovo je zasigurno jedna od destinacija koje vrijedi posjetiti, a detaljan popis programa pronađite ovdje.

Fotografija: Getty Images